Banys exents. Agape i les seves escultures

Les escultures de Agape. Utilitzats prop d’una paret o com a centre d’una estança, aquests lavabos afegeixen a l’utilitat un efecte escultòric.

 

Aquestes “fonts” esdevenen una forma ideal de dividir l’espai entre dormitori i bany, sent el focus principal d’atenció i alhora podent observar-los en tota la seva magnitud. Possiblement el seu millor complement passin a ser un mirall suspès i les aixetes per a fixar al terra, totes elles dins del catàleg de Agape, i d’aquesta manera els alliberem de qualsevol suport de paret, ja en aquests casos, innecessari.

 

La seva qualitat gairebé escultòrica, sense cap canonada visible (integrada en el volum de la conca) fa que siguin adequats fins i tot en espais petits i no obstant això, per què no, fins i tot fora de la tradicional “bany”.

Disponible en una àmplia gamma de materials i acabats, des de el més esquissit marbre fins a polietilens termo-formats d’última generació i amb un preu més assequible.

En aquesta web utilitzem cookies pròpies i/o de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar informació relacionada amb les teves preferències mitjançant l’anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aqui