Bigfoot, una icona identificable

BIGFOOT ™ , la taula més representativa de E15, és un clàssic del disseny i una icona que identifica a la marca. Dissenyada el 1994 pel fundador de e15 i arquitecte Philipp Mainzer, va esdevenir una nova manera d’entendre la fusta massissa, amb la nova simplicitat radical que caracteritza el disseny de la taula ,i establint una marca indeleble en l’evolució del disseny de mobles contemporani.

 

Fet a mà, en fusta massissa de roure europeu la taula de forma essencial, el detall de la cantonada i cames exposades destacant el centre de l’arbre amb audàcia, posa al descobert totes les marques naturals i les característiques pròpies de la fusta. Bigfoot, otorga a E15 una posició de lider i pioner en l’ús de la fusta sòlida en la seva forma més pura .

 

Aquesta icona, rep ara un reconeixement en forma de producció limitada de 94 peces il.lustrades per l’artista i il·lustrador Geoff McFetridge amb figures gravades amb làser que cobreixen la part inferior de la taula . L’obra se centra en la figura que dona nom a la taula, la màgica criatura Bigfoot que es creu habita els boscos de la regió del nord-oest d’Amèrica.

En aquesta web utilitzem cookies pròpies i/o de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar informació relacionada amb les teves preferències mitjançant l’anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aqui