Petita cuina?

Us presentem uns dels nostres últims projectes: Una cuina petita però alhora oberta, càlida i funcional. El seu disseny sembla simple, a primera vista, però amaga molts detalls importats. Per realitzar aquesta cuina em pensat en el sistema 36e8 de Lago, un projecte que alleugereix la percepció de desordre de les cuines tradicionals.

 

Es tracta d’un canvi que trenca amb les configuracions standard basades en múltiples de 15 o 30 cm i modula el seu mobiliari fins al infinit, basant-se en una hipotètica reixa de 36.8 cm.

 

Gracies a això el emmagatzematge  ja no ve dominat pels electrodomèstics integrables, lo que ens dona una gran llibertat de composició i així podem treballar aplicant lliurement la nostre creativitat, a cada projecte.Així, neix un llenguatge estètic nou, que ens permet equipar les cuines amb geometries inesperades.

 

Tot valorant que l’aplicació lliure d’aquest modular a les diferents funcions de la cuina (treball, emmagatzematge i integració dels electrodomèstics) pugui fer-se amb una adaptació ergonòmica desconeguda fins ara. Es tal la innovació que grans fabricants d’electrodomèstics com Smeg o Miele, ja estan adaptant les seves noves creacions a aquest nou sistema que revolucionarà el concepte convencional d’entendre la modulació de la cuina.

En aquesta web utilitzem cookies pròpies i/o de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar informació relacionada amb les teves preferències mitjançant l’anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aqui